Pages

Macam Mana Nak Tengok FB Korg Kena Hack @ X

Ha..dalam sehari berapa kali korg log in FB korg??? 2x??10x???ish..ni mesti lebih dari ni pun ada kot..hehe..addicted sangat 2la..xpe2..untuk kepuasan diri sendiri jugak kn..asalkan jangan bergaduh & bertekak dengan org lain sudah..selalunya perempuan la..hehe..:P

X kisahla korg nak update status seberapa banyak yg korg nak pun,ikut la..jangan letak gambar mulut itik sudah..haha..x suka2!!!..^_^

Ok..dekat sini aku nak tunjuk macam mana nak tahu yg FB korg dah kena hack @ x..sekarang ni tahu2 jela hacking2 ni..semakin berleluasa..orite..ikut je steps ni..

1 : Pergi ke Account Setting
2 : Klik kat Security
3 : Lepas 2 klik kat Active Session (Gambar)


















Kat sini korg boleh pastikan sesi terkini korg..korg jugak boleh tahu sebelum ni korg log in melalui komputer mana,location korg & type browser yg korg guna masa log in 2..( lihat gambar di bawah )





















Ha..kalau korg perasan yg semua ni berubah bila korg check..cepat2la tukar password ye,sebelum hacker 2 tukar password korg..hehe..beware taw..


Ok...SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN...^_^









2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum admin
    mcm mna pulak dng fb sy ni tak dpt akses kena buat pengeshn apalagi pon sy tak tahu..mohon admin bantu sy esok sy dtg sini lgi..

    ReplyDelete

Walaupun Blog ni Simple, Harap Anda Dapat Memberi Komen Yg Memberi Tunjuk Ajar..Dan Kalau Sudi Klik lah Ads Sebagai Tanda Kredit..Terima Kasih..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright by KAY