Pages

Bar Yang Menyediakan Minuman Dari Air Mani Kuda
Minuman aneh yg menjadi menu di sebuah bar ini boleh membuat perut menjadi mual . Minuman tersebut adalah air mani kuda yg diberi dengan perasa epal . Bar yg bernama The Green Man Pub terletak di Wellington.

Air mani kuda yg segar itu diambil dari penternakan kuda di ChristChurch . Dalam satu gelasnya mengandungi sekitar 300 juta sel sperma kuda.

Pemilik The Green Man Pub, Steven Drummond mengatakan bahawa idea untuk menyediakan minuman seperti itu datangnya ketika dia ingin mencuba untuk mencipta minuman baru yg boleh memberi tentangan pada makanan local.

Steven menyarankan kepada para pelanggannya supaya minum minuman itu hanya dengan sekali teguk daripada menghabiskannya sedikit demi sedikit . Walaupun Steven tidak menerangkan apa khasiat minuman itu, namun jika merujuk pada pakar, air mani kuda boleh menambahkan sifat kejantanan.Adui..xde minuman lain dah ke nak minum oi..air mani kuda jugak yg dia naknya..ada yg sanggup ke??? hehe..kalau sanggup, pergilah pub 2..=P..haa..korg pernah tengok Jackass x??? kalau nak tengok macam mana perasaan orang yg dah minum air mani kuda, korg boleh tengok Jackass 2..Steve O yg minum..sampai termuntah2..haha..mengarut betul..oklah..daa..=)Moral :JAGALAH KESIHATAN DENGAN MAKANAN & MINUMAN YG BERKHASIAT..^_^


0 comments:

Post a Comment

Walaupun Blog ni Simple, Harap Anda Dapat Memberi Komen Yg Memberi Tunjuk Ajar..Dan Kalau Sudi Klik lah Ads Sebagai Tanda Kredit..Terima Kasih..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright by KAY